karalabekrem.jpg

Hozzávalók

  • 2 karalábé
  • 2 golden/zöldalma
  • 1 szál póréhagyma
  • lestyán, oregáno, őrölt zellerlevél, bors, só, egyéb fűszerek ízlés szerint

 

A karalábét megpucolva megfőzöm, míg puha nem lesz, aztán összeturmixolom a felvágott almával és póréhagymával és végül összekeverem a fűszerekkel.
Piritósra kenve vagy nyers zöldségekkel mártogatva is tökéletes party falat alap.
Az elkészítésben itt is bájos segítőm, Bettina volt a segítségemre.
Szerző: Kicsi Séf  2016.01.05. 14:30 Szólj hozzá!

Címkék: vega zöldség gyors krém sós egyszerű karalábé mártogatós fingerfood

A bejegyzés trackback címe:

https://kitchendisastersdaily.blog.hu/api/trackback/id/tr418223798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása