Avagy a tökéletes hétvégi reggeli.
Hozzávalók:
- 2 púpozott evőkanál cukor
- 2 csapott kiskanál fahéj
- fél csomag sütőpor
- 1 bögre liszt
- 1 bögre tej
- 2 ek étolaj
- egy csipet só
- olaj a kisütéshez
Keverd össze alaposan a hozzávalókat, elő a serpenyővel és már kezdheted is a sütést. A tésztába egyébként lehet még áfonyát keverni vagy a serpenyőbe beleszórni közvetlen miután belemerjük a tésztát. Mivel a tészta nem híg, ezért üzenni is lehet egy ügyesen készített palacsintával. További képekért lásd a folytatást.
Jobbra fönt a fordítás előtti állapot látható, ha a serpenyőben már így néz ki a tészta, akkor lehet alányulni, kis segítséggel elválik a serpenyőtől és ha van kit lenyűgözni, akkor dobálva, ha nincs akkor kedvünk szerint fordítsuk meg.
A tálalási javaslatok pedig mindenkinek a fantáziájára és kézügyességére vannak bízva. Én most ezt a szerelmi vallomást és a vidéki csendéletet gondoltam megörökíteni.
Jó étvágyat!