Hozzávalók (1 személyre) :

  • 300 g bacon szalonna
  • 4-5 közepes gomba tisztítva, felszelve
  • Fél póréhagyma karikára vágva
  • 2 cs Mozzarella (nem a mini!!!)
  • 1 nagy pohár tejföl
  • fél deci édes fehérbor
  • só, bors, bazsalikom, oregánó

 

Egy jénai tálat kibélelünk bacon szalonnával, rákarikázzuk az egyik mozzarellát. Rászórjuk a gombát és a póréhagymát, majd fűszerezzük kevés (!!!) sóval, borssal, bazsalikommal, oregánóval. Újabb sor mozzarella, megint kevés fűszer.

A tejfölt kikeverjük sóval, borssal és kevés fehérborral, majd ráöntjük a mozzarellára. A tetejére megint bacon-t teszünk.

180 fokon 30 percig letakarva sütjük, majd 10 percig pirítjuk!

Friss salátával tálaljuk!

 

Szerző: LittleFlower  2011.01.24. 10:30 Szólj hozzá!

Címkék: gyors

A bejegyzés trackback címe:

https://kitchendisastersdaily.blog.hu/api/trackback/id/tr442609261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása